2017 Müzik Grubu GnR Guns N Roses Kolye Serin Fanlar Kolye Moda link zinciri Kolye Dostluk Hediye Takı 2017 Müzik Grubu GnR Guns N Roses Kolye Serin Fanlar Kolye Moda link zinciri Kolye Dostluk Hediye Takı 2017 Müzik Grubu GnR Guns N Roses Kolye Serin Fanlar Kolye Moda link zinciri Kolye Dostluk Hediye Takı

2017 Müzik Grubu GnR Guns N Roses Kolye Serin Fanlar Kolye Moda link zinciri Kolye Dostluk Hediye Takı

₺13.78 ₺11.03
Stokta var
f296

  • uzunluk: 60cm
    zincir Tipi: Zincir
    stil: Moda
    Kolye Boyutu: 5x5 / 5.5x4.0 cm
    Metal Türü: Zamak,Paslanmaz Çelik
    Chain Material: stainless steel
    Kolye Türü: Kolye Kolye
    Marka Adı: moontreya
    Uygunluk: All Compatible
    öğe Türü: Kolye
    Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 1cm (3.94in x 3.94in x 0.39in)


    ~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

  • Değerlendirmeler (3)

    • Komeco2006

      en iyi resim olarak. dürüst satıcı ve rahat. highly recommended

    • Dadayomi

      pürüzsüz işlem, hızlı kargo, büyük kalite, teşekkür ederim!

    • Zin 0206

      ve hızlı

    Bir değerlendirme yazın

İlgili ürünler